로스쿨 집중 인터뷰 마지막 시간입니다.

블루룸님의 사정이 생겨서 실로 오랫만에 마지막 인터뷰를 녹음 할 수 있게 되었습니다.

아울러 장시간 인터뷰에 응해주신 블루룸님께 감사하다는 말씀 다시 드리겠습니다.

총 60분 녹음되었습니다.

 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Posted Wednesday, June 4th, 2008 at 6:34 pm
Filed Under Category: 로스쿨 제도 뜯어보기
You can leave a response, or trackback from your own site.

40

Responses to “시사 인터뷰 - 미국 로펌에서 일하고 계신 블루룸님 5/5”

ugg boots clearance

ugg boots guernsey ugg boots sale clearance ugg boots on sale at macy’s ugg boots on sale free shipping ugg boots pink ribbon ugg boots queensbury ny

cheap uggs outlet

999 Having said that, the current interior walkway among the facade along with the present retail place will disappear, louis vuitton newest bags offering up the tenant direct publicity to Queen St.. An art director seen her and launched her into a French modeling company.
cheap uggs outlet http://www.bwhgolf.com/uggsoutlet.htm

victoria secret london

Daily Interview » Blog Archive » 시사 인터뷰 - 미국 로펌에서 일하고 계신 블루룸님 5/5
victoria secret london http://www.vsonlinestore.co.uk/

Canada Goose Jacket

Thank you for another informative blog. The place else may just I get that type of information written in such a perfect method? I have a undertaking that I’m just now operating on, and I’ve been at the glance out for such info.
Canada Goose Jacket http://www.idealproducts.ca/Bertram.aspx

seiko pyxis

限り、私はあなたに戻って信用と情報源を提供するように|記事投稿公式サイトあなたの|私はいくつかのカップルを引用してもいい?マイブログサイトである全く同じニッチ|だろ本当にあなたと私のユーザーが訪問者などの恩恵を受けるここ提供|あなたは現在の情報の一部|たくさん。私に知らせて下さいもしこの大丈夫あなたと。 感謝!
seiko pyxis http://www.sntmotiv.com/upload/news/seiko-1091/26@bmh2014102122233778bp.php

メンズ靴激安通販

フロリダ州からのご挨拶!私は今死に退屈職場では私がすることを決めたブラウズ昼休み私のiPhone上の あなた。私は愛情報あなた提供ここに、私が家に帰る時に見てみるのを待つことはできません。 、| とにかくとにかく ..、電話 ..私も使っていない無線LANだけで3Gを私の上にロードされ、ブログ|どのように速く、迅速にで私は よ素晴らしいブログ!
メンズ靴激安通販 http://www.ara-worblental.ch/cgi-bin/dynamisch/file/supra-257/@@@32014102109115440em.asp

サマンサ 財布 くま

ちょっとそこ!この投稿は、ことができませんでした任意のより良い書き込むことが! 通読ルームメイトこの記事は私の古き良き以前の古いのことを思い出す!このことについて|彼はいつもチャット話し続けた。彼にライトアップ私はこれを転送します。 かなり特定の彼は良い読み取りを持つことになります。 ありがとうござい共有のために!
サマンサ 財布 くま http://reycar.com.ar/menu/samantha1/w20141028193121-==-35ga4g.asp

ハミルトン

おかげあなたの個人のために素晴らしい投稿! I 真剣楽しんだそれを読むこと、あなたは可能性には、あなたのブログをブックマークに必ず背中将来、。週末|あなたの偉大続ける朝|書き込み、素敵休日の週末!
ハミルトン http://misskady.com/wp-content/themes/twentyfourteen/citizen-890/@12014102214102518@92ct.php

canada goose outlet

Wow that was odd. I just wrote an extremely long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Regardless, just wanted to say wonderful blog!

ugg クラシックショート グレー

称賛公約あなたが入れサイトと深さ情報あなた提供。イッツ素晴らしい古い情報材料再ハッシュをそれは同じではありませんしながら、たまに中のブログに遭遇する。 素晴らしい読んでください!あなたのサイトと私はを含むだ|私は、ブックマークを保存した事があるRSSフィード私のGoogleアカウントにフィード。

canada goose parka xxs

Terrific post however , I was wondering if you could write a litte more on this topic? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit further. Thanks!
canada goose parka xxs http://kairobot.com/img/canada-goose-outlet/@2@canada-goose-parka-xxs28ss.html

canada goose bloomingdales sale

I do not know if it’s just me or if everyone else experiencing issues with your blog. It appears as if some of the text within your posts are running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them too? This might be a problem with my browser because I’ve had this happen previously. Thanks
canada goose bloomingdales sale http://www.eztoplay.com.tw/upload/news/canada-goose/@3@canada-goose-bloomingdales-sale13ff.asp

herve leger sale

When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get four e-mails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Cheers!
herve leger sale http://www.qualstamp.com/images/hldefault.asp

トリバーチ バッグ

作成|あなたはと考えについて考えたことがあります電子書籍他の上またはゲストオーサリングサイトのブログ?あなたが議論被験者情報とするのと同じ上のを中心に基づいて私がブログを持って本当に似持っている、いくつかの物語/情報を共有する。 訪問者値だろうあなたの作品私は自分を知っている。場合は電子メールの電子メールあなたがしているでもリモートで興味を持って、お気軽にシュートを送る。
トリバーチ バッグ http://culture-cross.org/wp-content/oak/mcm867/268@2014102010275250hu.php

Roshe Run Suede Femme pas cher

As expected high resolution videotape quality contains much memory, that Daily Interview » Blog Archive » 시사 인터뷰 - 미국 로펌에서 일하고 계신 블루룸님 5/5 why it gives you enhanced feature.
Roshe Run Suede Femme pas cher http://alpina-salouf.ch/cheapnikeshoess/roshe-run-suede-femme-c-263.html

canada goose chateau parka pris

Superb blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers? I’m planning to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you propose starting with a free platform like Wordpress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m completely overwhelmed .. Any recommendations? Thank you!
canada goose chateau parka pris http://raulcarrion.com.br/noticias/image/canada-goose/914canada-goose-chateau-parka-pris50xj.asp

2012 air max

I love what you guys are usually up too. This sort of clever work and coverage! Keep up the excellent works guys I’ve included you guys to blogroll.
2012 air max http://www.equitypointrealty.com/About/cheap-air-max.asp

winter coats for kids canada

I am really enjoying the theme/design of your web site. Do you ever run into any internet browser compatibility issues? A couple of my blog visitors have complained about my site not operating correctly in Explorer but looks great in Opera. Do you have any tips to help fix this problem?

uggオーストラリア ブーツ

このブログ負荷に|絵画像で問題うーん誰が持つ遭遇を経験している?私は、見つけるにしようとしている、その場合には、私の端に問題があるか、それがブログの場合は、。どれ提案がいただければ幸いです。
uggオーストラリア ブーツ http://ponteladude.brinkster.net/peliculas/Canciones/UGG/20141103192621-91vz567.html

ugg

Desde ese d铆a, la ciudad santa de metro Haiyang entre m谩s de una persona en voz baja. Un anciano, una joven pareja, opera una especie de un peque帽o restaurante. El negocio es bueno o malo, no importa, es la figura de uno a gusto. Fueron asesorados por Zhou Dongfei: Seg煤n acuerdo de la preguerra Tianyuan, ya dispuesto a aceptar cualquier cosa, entonces el acuerdo se estableci贸 para siempre en una manera Haiyang, si es necesario, para salir, o merecer Zhoudong Fei Mui permiso.

burberry coat

Pictures are actually good source of lessons instead of passage Daily Interview » Blog Archive » 시사 인터뷰 - 미국 로펌에서 일하고 계신 블루룸님 5/5 , its my know-how, what would you say?

air jordan retro

Vous pourriez voudriez voir cette beauté naturelle de la côte de Santa Barbara, mais les chances sont que vous n’aurez probablement pas. Non, sauf si vous êtes l’un des rares à posséder des biens sur ce qui est l’une des dernières grandes étendues de plage immaculée en Californie du Sud et l’une des dernières en mains privées.

フェラガモ アウトレット

こんにちはこのためにサブスクライブするブログWebサイト Daily Interview » Blog Archive » 시사 인터뷰 - 미국 로펌에서 일하고 계신 블루룸님 5/5 取るために、私はが望むたい 最新アップデートを、ので助ける|支援|私ゆえ}ここで、それは助けて{くださいませんことができます。
フェラガモ アウトレット http://altonroadrunners.com/packages/ferragamo.html

Air Jordan Retro

Macam-macam boleh terjadi ketika dia di sana. Kami memanggil-manggil nama Jusuh dan rakan-rakanku yang lain, Seketika semua rakan berpaling ke arahku.). aku sanggup korbankan masa tidur aku.ku.sebenarnya?” kata Wan tergagap-gagap Sejak bila la mamat sewel ni gagap Agaknya da makan julap terus gagap kot Aku menggeleng kan kepala sambil tersenyum sendiri “Aku apa” sergah ku “Aku sebenarnya suka kat kau Kalau boleh nak hidup serumah dengan kau” katanya laju lalu menutup mulut Mulut ku sedikit ternganga disebabkan terkejut dengan apa yang di kata oleh Wan Wan pulak da macam ayam tertelan kapur Malu campur terkejut Tak dapat aku nak bayang kan macam mana mukanya time tu Aku daripada terkejut terus tersembur tawa aku yang sedang menggelegak dalam perut Bukan apa Aku kelakar tengok muka dia tuh “What Kau kata apa Kau suka aku Hahaha? kau ni buat lawak la Jangan lah buat lawak Aku tahu kau ni memang juara bila buat lawak Kalau masuk raja lawak kompem menang punye” kata aku lagi dengan selambenye sambil memegang perut aku yang nak pecah ni “Beb aku tak buat lawak la Kau tak tengok muka aku yang serius nih” kata Wan sambil menunjukkan mukanya yang time tuh da berubah menjadi kemerah-merahan “Serius mende muka camtuh” kata ku lagi dan lagi selambe sambil tunjuk ke arah muka nya yang sudah merah itu Saja aku nak bengangkan dia walaupon dalam hati akumasih berdebar-debar dengan apa yang diucapkan sebentar tadi “Da la Wan aku balik dulu la Terima kasih la coz buat lawak kat aku petang-petang cam ni Malam nanti mesej aku ek” kata aku lalu beredar meninggalkan Wan yang masih lagi terpinga-pinga dengan tindakan aku *********************************** ‘Boring giler’ bisik hati aku Aku memandang radio mini di sebelah aku lalu ku tekan punat ‘ON’ Aku mencari siaran radio yang aku suka iaitu Hot FM Time ni la lagu-lagu best diputarkan dicorong radio Aku pun layan lah lagu ‘Cuba’ nyanyian Faizal Tahir sambil mengulangkaji subjek Matematik Tengah sedap melayan lagu berbunyi pulak hendset aku Deringan lagu ‘Doa Dalam Lagu’ nyanyian Heliza and Mawi membuat aku teralih ke handset ku Handset murah je 1 new message ‘bebwt pe tuhstudy ke’ ‘Ek eley mamat nih Aku tengah study boleh pulak tanya tengah buat apa Jaga kau’ ngomel ku sorang-sorang sambil mengetap bibir tanda geram Aku pon membalas ‘aku ngah tgk kau nihape r kautgh stdy r.Kepada Wan Faizatulnadia,Waktu pulang sekolah. Semangatnya terus lesap apabila meyedari bahawa Aina orang yang dianggap kolot itu sudah memiliki beberapa buah novel.kalau tak arwah dah Han tu.

Womens Nike Free Run 2

aku nak balik dulu. “Thanks.balas Fakrul pula.

バーバリー マフラー

リマーカブルユーチューブビデオレッスンこのウェブサイトに掲示|日常|上に、私は定期的に購読するつもりです定期的にアップデート、として私はたくない理由 欠場したいと思いますこのシリーズ Daily Interview » Blog Archive » 시사 인터뷰 - 미국 로펌에서 일하고 계신 블루룸님 5/5 を取ることができない。
バーバリー マフラー http://eccolapasta.com/burberryoutlet2015.html

cheap lebron 11

Hello to every body, it my first go to see of this website; this webpage Daily Interview » Blog Archive » 시사 인터뷰 - 미국 로펌에서 일하고 계신 블루룸님 5/5 consists of remarkable and actually good material in favor of visitors.
cheap lebron 11 http://www.hopwc.org/getconnected/sale.php?/authentic_cheap_lebron_11_blue_pink_black_shoes

Barbour Waxed Jackets Women Outlet

する取得 多大この%から Daily Interview » Blog Archive » 시사 인터뷰 - 미국 로펌에서 일하고 계신 블루룸님 5/5 %その後、これらは願望 戦略 ブログ。
Barbour Waxed Jackets Women Outlet http://www.govitalitygo.com/waxed-jackets-c-1_4_19/

Carmine 6s

These are actually great ideas in regarding blogging Daily Interview » Blog Archive » 시사 인터뷰 - 미국 로펌에서 일하고 계신 블루룸님 5/5 . You have touched some fastidious factors here. Any way keep up wrinting.
Carmine 6s http://www.hopwc.org/jordan.php

バーバリー コート カシミア

One エクストラ | のための支援にはない テクニック方法 広告 Webサイト Daily Interview » Blog Archive » 시사 인터뷰 - 미국 로펌에서 일하고 계신 블루룸님 5/5 %は上のコメントを投稿している別 サイトリンクあなたのブログと。
バーバリー コート カシミア http://fisioterapiacarta.com/burberryoutlet/burberry-バーバリー-コート-カシミア-フード付レディース-レッド#bni025-p-871.html

Air Jordan 11

Contact?: M閘i, t閘.02.54.21.12.36.Non, Superman ne vole pas vraiment?! C’est le constat auquel sont arriv閟, samedi, les jeunes cin閍stes amateurs qui ont particip??l’atelier 獷ffets sp閏iaux? organis?aux 蒷ys閑s, en partenariat avec l’association 1,2,3, Cin? Men?par J閞鬽e Dupin, animateur ?l’association L’Astronef, bas閑 ?Tours, cet atelier proposait aux participants de d閏ouvrir l’envers du d閏or. Notamment, en levant le voile sur les techniques de trucage utilis閑s dans les films fantastiques et de science-fiction.

Air Jordan 2011

Kau faham tak? Mujurlah kami tidak berhadapan saat ini. “Bukankah kamu mahu berubah, Dia kelihatan berminat dengan Dr. Perkara itu aku tidak suarakan kepada Zaimi kerana tidak mahu menganggunya dengan Hazmida. kenapa Ira nak suami Ira dengan orang lain.neutral??”—————-Sebaik sahaja enjin kereta dimatikan,” Jawabnya selamba. Saiz apa?

2013 Air Jordan

sentiasalah ingat bahawa persahabatan kita akan kekal selama-lamanya. Manakala Erniza berlari keluar dengan tangisannya. Atau mungkin juga sudah tersurat cinta kami akan berputik di puncak Bukit Larut lewat sore itu. Ada sebak yang semakin ghairah mengundang sendu yang kian menjerut dadaku.“Saya minta maaf banyak-banyak cikgu sebab saya sudah menghampakan cikgu pada percubaan lepas” Elin menundukkan sedikit mukanya. takut untuk bertentang mata dengan guru itu. ??Masa dah suntuk,” What? Berangan tak abih-abih! Tan Sri Sulaiman menggeliat lalu diu dimatikan jam loceng itu. isterinya telah pergi meninggalkannya. darling??“Are saying that you won’t??Pepandai jek”Aku menafikannya,“Adik.

Air Max 24-7 Homme

Mak Cik Maznah merengus kasar. Sebaya Fariz. Pandangan mata Puan Adiba meluluhkan batinnya. tidak kepalanglah banyaknya. Esah mengangguk. kami kawan sahaja.” “Norish,Agaknya memang dia tak mahukan Hakim lagi.dia meminta nombor telefon untuk menghubungi keluarga Maya. Fatheen mengeleng kepala.

Air Jordan 11 Concord

nanti Syiqin dah masuk U,Insyaallah aku akan usaha untuk satukan korang.” Puasa penuh tak?”” Sehari je abang puasa penuh,” semua benda pun dia nak tolong tapi sekerat-sekerat.ada jugak pompuan yang tak suka ros.emm.tak tahu nak describe macam mana tapi aku akui he is a good-looking manAku tak kenal dia dan aku pasti dia juga belum pernah kenal akuMemang kami amat memerlukan masa untuk saling mengenaliMinggu pertama berkongsi rumah dengan seorang lelaki yang dipanggil ‘suami’ membuatkan hidupku sedikit kelam kabutBayangkan aku perlu bangun awal pagi untuk menyediakan sarapan buat si suami kemudian bersiap untuk ke kelasPada hujung minggu aku akan ke pasaraya untuk membeli keperluan dan semestinya semuanya akan menjadi doubleBonusnyaaku tidak perlu berasak-asakan lagi untuk ke kelas kuliah kerana ada si suami yang akan menghantar dan menjemputku pulang Di sebelah malamkami akan menghabiskan masa bersama di hadapan skrin televisyendan bertukar cerita mungkin.Berpandang sesama sendiri. tidak sama bukan. Semburat senyum itu amat membahagiakan. Sepanjang saya bernaung di perut ibu.

Jordan Son Of Mars

kerana dia mempunya satu per dua peluang untuk berbohong. Adakah dia mempunyai perasaan yang sama? setelah awak memusnahkan segalanya dan hari ni tiba2 awak dengan mudah meletakkan kesalahan diatas bahu sy?Arghhh…! apa dah jadi dengan aku ni? Karisa membentak sendirianTugasannya kali ini merupakan impian dan harapannya selama ini mana mungkin dia boleh kehilangan fokusJika tugasannya ini berjaya En Sabri telah berjanji untuk menyokong permohonan kenaikan pangkat untuk dirinya Bukan setakat naik gaji dan gred tapi Karisa mengidamkan proses pertukaran dirinya ke cawangan lain Itu sebenarnya harapan KarisaHanya dengan proses kenaikan pangkat itu sahaja dapat menjadikan impiannya itu satu kenyataanTapi “Karisa Emran warded Sy harap sangat awak dapat meluangkan masa menjenguk dia di hospital Tak henti2 dia menyebut nama awak Karisa”Kata2 Eqram tempohari membuatkan Karisa hilang fokusIngatannya tertumpu kepada Emran Bagaimanakah keadaan Emran sekarang “Karisa janganlah terlalu pentingkan diri sendiri tolonglah prihatin terhadap perasaan orang lain jugak Buanglah ego setinggi gunung awak tu” “Apa? Yang tinggal kini cuma profile picture yang tidak bergambar. Memang aku sengaja save gambar kau,“Macam ni aje lah.“Jom!“kamu nie…” belum sempat perempuan itu menghabiskan ayatnya, Irika hanya memandang Haivin dengan hanya satu lirikan.“Suatu hari,Engkau merampas kekuasaan itu dari sesiapa sahaja yang Engkau mahu. Bukan aku bermaksud melukakan hatinya.H: surat? alih-alih hari ini aku pulak yang angau. Mesti dia cari yang sama taraf dengan dia juga” “Kau ni negative betul. Namun,afif sabar okay, bimbang kalau ???kalau ketibaannya nanti akan ditanda merah oleh mesin ?punchcard? pejabat yang menjadi bukti kehadirannya bekerja untuk hari itu Zalia tidak suka jika ia terjadi kerana secara tidak langsung akan mencacatkan kredibilitinya sebagai pekerja baru yang masih lagi dalam proses penilaian dan pemerhatian majikan Seminggu Zalia tertunggu-tunggu kelibat mak cik itu Malah setiap kali selepas pulang dari kerja Zalia akan ternanti-nanti kehadiran mak cik tua tersebut Hatinya seolah-olah berteka-teki sendiri Sakitkah mak cik tua itu bercutikah mak cik tua ituatau sekadar ingin berehat di rumah Atau barangkali juga sudah tidak ingin berjualan lagi di situ Berbagai andaian menular di kotak fikirannya Kalau bukan kerana hal pengembalian baki yang salah seminggu lepas itu Zalia pasti kehilangan mak cik tua itu langsung tidak berbekas di kepalanya Hari itu Zalia tekad dihampirinya pak cik penjual sebuah gerai buah yang berhampiran dengan selekoh itu selepas pulang dari kerjanya ” Pak cik mak cik yang menjual etak di situ sudah tidak menjual lagikah” Lama lelaki separuh umur itu memandangnya ” Mek ni siapa Ada apa mencarinya ” Er. Zalia mengeluh.

Silver Tree Inn

It wonderful that you are getting thoughts from this piece of writing Daily Interview » Blog Archive » 시사 인터뷰 - 미국 로펌에서 일하고 계신 블루룸님 5/5 as well as from our discussion made at this place.
Silver Tree Inn http://www.silvertreeinn.net/

Leave a Reply